Presentació VEIE

Escola d’intel.ligencia emocional

Saber gestionar les emocions marca la gran diferència entre la salut i la malaltia, l’èxit i el fracàs, la felicitat i la infelicitat.
Ser emocionalment intel·ligents els brinda majors possibilitats d’èxit personal, acadèmic i professional.

VEIE®, Vida Escola d’Intel·ligència Emocional, és un projecte de l’àmbit de la salut i l’educació. La seva missió és apropar les eines del benestar emocional a la població. Aquestes eines es desenvolupen mitjançant els serveis que disposa: extraescolar emocional, assessorament familiar, psicologia infantil, mediació familiar, orientació per adopcions, psicoteràpia per adults, valoracions psicopedagògiques, habilitats i aprenentatge i el procés de dol als nens.

L’empresa inicia la seva activitat el 2012. Actualment, compta amb una seu central a Lloret de Mar i amb 4 centres descentralitzats a Figueres, Girona, Tordera i a Lloret mateix.

A la seu central hi ha la direcció corporativa, la direcció pedagògica i R+D, i la direcció comercial.


Proyecte VEIE

¿Què fem a VEIE?

L’objectiu del nostre projecte és donar als nens/as una major competència emocional i promoure les seves fortaleses. És a dir, augmentar els seus recursos personals per fer front amb eficàcia als continus canvis i reptes que es trobaran al llarg del seu desenvolupament com a persona, i per poder conduir la seva pròpia vida aconseguint les seves metes i somnis.


Tenir competència emocional els permetrà

  • Una relació positiva amb ells mateixos i les seves emocions.
  • Una relació positiva amb els altres.
  • I una relació positiva amb la vida i les seves circumstàncies.