RECERCA I INVESTIGACIÓ VEIE®


“Entendre Innovació a VEIE®, és entendre el seu naixement.”

Quan ens vàrem plantejar aquest projecte de salut emocional, fen recerca, vàrem observar que no existia un programa preventiu, pràctic i transversal enfocat als infants ( i pares). Aquesta idea, es va desenvolupar en paper i es va acabar materialitzant a l’octubre del 2012 quan 30 famílies es matriculaven a la recepció de l’EscolaVEIE® de Lloret.

Tenim molt present la importància de tenir una bona relació amb empreses

i de manera particular des de VEIE amb la Universitat de Girona. Amb aquesta tenim un conveni de I+D amb el Departament de Qualitat de Vida de la

Facultat de Psicologia. Fem Recerca conjunta, on revisem i millorem el mateix model i les competències treballades o inclús afegim nous serveis mitjançant la investigació científica.

 

Participacions de VEIE en Jornades, Congressos i Simposis:

  • Comunicació de Dol infantil. VII Congreso anual de IE
  • – Cunill, Mònica (2015). El paper de la intel.ligència emocional en la gestió del dolor emocional en la infancia(2015). III Jornades en Psicologia, Salut, Benestar i Qualitat de Vida. Girona. Universitat de Girona.
  • – Maset, Alexandre ( 2015) Programa per a desenvolupar la IE de nens/es. III Jornades en Psicologia, Salut, Benestar i Qualitat de Vida. Girona. Universitat de Girona.
  • – Cunill, M.; Aymerich, M.; Maset, A.; Betés, L.; Cavalcante, P.; Ricart, S. (2014). Programa extraescolar para el desarrollo de la inteligencia emocional. II Congreso Nacional de Inteligencia Emocional. Barcelona. Colegio oficial de psicólogos de Cataluña.
  • – Cunill, M.;Serdà, B.;Ferrusola, C.; Gras,E.; Planes, M; Maset, A; Marin, R.(2012). El Papel de la Inteligencia Emocional en el Duelo Infantil. I Congreso ; Nacional de Inteligencia Emocional. Barcelona. Colegio Oficial de psicólogos de Cataluña.