FORMA PART DE VEIE


ENSENYA A PERSONES A GESTIONAR LES SEVES EMOCIONS

Al llarg dels anys hem pogut observar que disposar d’una bona Intel·ligència emocional facilita el l’afrontament dels constants reptes que la vida ofereix. Al costat d’això ens sorprèn la inexistència d’espais formals per ensenyar a les persones a manejar les seves emocions.

En aquest punt, ens plantegem oferir VEIE: Escola d’Intel·ligència Emocional i dotar a les futures generacions dels recursos personals i socials indispensables per viure una vida satisfactòria i feliç. La intel·ligència emocional és un art que s’aprèn, i al més aviat possible es comenci més senzill i natural resultarà dominar-ho.

Durant els primers anys s’han realitzat diferents estudis en col·laboració amb la Universitat de Girona amb l’objectiu de garantir els resultats pedagògics. Oferim un producte exclusiu, creatiu i efectiu per als nostres alumnes.

La necessitat de fer que moltes persones es puguin beneficiar de la Intel·ligència emocional, ens fa plantejar la possibilitat de començar una expansió al territori mitjançant l’adhesió de persones compromeses a la Xarxa VEIE.