Conferencies i xerrades

Divulgar mitjançant conferencies i xerrades, part de la nostra missió com a referents en el treball de la intel·ligència emocional.

En aquesta pàgina volem compartir part de la nostra Cartellera de conferencies i xerrades que anem realitzant tant a les nostres escoles VEIE com en centres educatius, per Associaicons de famílies (AFA, AMPA, etc), Entitats públiques (ajuntaments, diputacions i consells comarcals), Entitats Privades i del Tercer Sector (Associacions, Cooperatives etc.). Disposem de més de 10 anys d’experiencia acompanyant families, escoles i entitats fen conferencies i xerrades.

Conferencies_xerrades_veie
Conferencies i xerrades VEIE

Els temes que treballem van acord a les necessitats actuals de la nostra societat: emocions, intel·ligència emocional, salut, educació criança i límits, fills adolescents, processos de pèrdua i dol, gestió de xarxes, assetjament escolar i bullying, sexualitat, lideratge personal, etc. Contínuament anem actualitzant temes i assumptes cabdals per les nostres. llars..

Altres notícies

Diploma de Postgrado en Intervención en Pérdida, duelo y crisi (SEMIPRESENCIAL) Edición: Primera    Horas: 41 ETCS / 165 h lectivas...