BENVINGUTS A VEIE

Saber gestionar les emocions marca la gran diferència entre la salut i la malaltia, l’èxit i el fracàs, la felicitat i la infelicitat.

PROGRAMA INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL


El programa VEIE es realitza de Setembre a Juny en sessions d’1 hora la setmana. Els grups són oberts i per nivells, així doncs els nens poden incorporar-se a qualsevol moment del curs acadèmic. Els grups son reduïts per poder realitzar un seguiment personalitzat de cada participant. Treballem de manera integrada amb les famílies, els centres educatius i altres professionals.


DISSABTES EMOCIONALS

El programa “Dissabtes emocionals” ofereix un espai on aprendre a gestionar les emocions, millorar l’autoestima i desenvolupar el pensament positiu de manera lúdica.


Cada dissabte de de 9:00h a 13:00h.


SETMANES FELICES

Nadal, setmana santa, estiu

Un pla diferent per a la vacances. Realitzem tallers intensius durant les setmanes de vacances. Els nens que participen en els nostres tallers alhora que es diverteixen aprenen a valorar-se i a conèixer les seves emocions


ACTUALITAT VEIE

Missió VEIE®

Ser referents en l’educació emocional. Apropar les eines del benestar emocional a tota la població mitjançant l’experiència, un servei de qualitat, en la innovació i l’excel·lència, el talent de l’equip i generar valor a la salut dels infants, joves i adults.

Visió VEIE®

Ser l’escola de intel·ligència emocional de referència en educació emocional, escollida per la nostra innovació i qualitat, per les activitats i els serveis. Ser reconeguda per la qualitat humana i professional i per la nostra contribució a un món més saludable i més feliç.

Jocs emocionals

Activitats Exteriors

Darreres notícies

Dibuixar, pintar, colorejar

Veure Centres